Tekst Naar Spraak Online

.

Tekst voorlezen online gratis, Dutch Nl

.


TTS Download & Rename file .mp3
Tekst hardop voorlezen

Nederlandse Versie 2.0


Rate:0.9
Pitch:1.0


Spraaksynthese Versie 2.0 is redelijk goed en kan werken als een uitstekend alternatief voor Espeak en Balabolka. Ontdek de geïnstalleerde talen op uw systeem om ze te gebruiken met de TTS Player.
Alle standaard (Microsoft, iOS, Android, Linux, MacOS) of stemmen van derden (Ivona, Nuance enz.) Die op uw systeem zijn geïnstalleerd, verschijnen in de lijst / Menu met beschikbare stemmen, vergelijkbaar met TTS-programma's zoals Espeak en Balabolka.
Met TTS Robot Player kunt u de stemparameters wijzigen, inclusief snelheid en toonhoogte.* (Google Vertaling).


TextToSpeechRobot.com de beste gratis web-based service voor Tekst Naar Spraak ,Onbeperkt (zonder limiet).
TtsRobot zal alle tekst in de meest realistische,natuurlijk klinkende menselijke manier te lezen in een verscheidenheid van talen. Geheel vrij van kosten en geen registratie vereist voor gebruik *(Google Vertalen).Voor meer Tekst hardop voorlezen (Luisteren naar hardop voorgelezen tekst), mannen- en vrouwenstemmen (op basis van geslacht), inclusief spraak met regionale accenten en etnische dialecten, klikt u op.Tekst-naar-spraak.
Alle computer-, telefoon- en tabletstemmen die op uw systeem zijn geïnstalleerd, zijn beschikbaar op onze Text-to-Speech Robot, versie 2.0. * (Google Vertaling).


Tekst Naar Spraak.

Copyright 2016 logoTTS roBOT